avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suprapunere teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suprapunere teren

Detin un teren de 2500 mp trecut in titlu de proprietate fara cadastru si intabulare, din care eu folosesc 1250 mp,deoarece vecinul foloseste pe ceilalti 1250 mp avand alt titlu de proprietate avand si cadastru si intabulare peste mine.Se poate ca primaria sa ami taie in instanta 1250mp si sa ami dea in alta parte?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 09:23, 27 Mai 2012
primaria nu are ce sa caute in aceasta problema. Evident este o eroare care poate fi corectata doar la instanta de judecata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan ContSters253530 ContSters253530 Detin un imobil pe o suprafata de teren intravilan de 2500 mp trecuta in titlu de proprietate,nu am cadastru nu am intabulare,iar vecinu de langa mine ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate gpana gpana Am mostenit un teren cu constructii in intravilan satesc. Dorind sa obtin cartea funciara expertul a constatat ca suprafata terenului este mai mare decat cea ... (vezi toată discuția)
Doua terenuri pe un singur tp gigelas gigelas Buna ziua, Detin 2500 mp.teren intravilan,format din doua loturi,care sunt despartite de un drum public.Practic,1000 mp.la strada,in spatele acestui teren ... (vezi toată discuția)