avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract strainatate!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract strainatate!!

Am plecat in strainatate in urma cu 3 ani de zile cu ajutorul unei firme de recrutare a fortei de munca.In acest caz contractul meu este un contract individual de muncă în străinătate, pe baza acordurilor guvernamentale bilaterale încheiate de România cu alte state?
va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 23 Decembrie 2008
Depinde.Poate fi , la fel de bine , un contract de prestari servicii...
Nu poate fi vorba de asa ceva .... cei care pleaca sa munceasca in strainatate in baza acelor acorduri din cate stiu eu pleaca prin institutiile abilitate ale Ministerului Muncii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colaborare/convenție civila Perfect Holland Perfect Holland Buna ziua!Suntem o firma de plasarea fortei de munca in strainatate (caen 7810)si dorim sa încheiem un contract de colaborare/contract civil (pe baza de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestera copilului mireya mireya buna ziua.am o problema careia nu-i gasesc rezolvare.am fost plecata din tara timp de 3 ani din care un an de contract si 4 luni somaj ultima luna fiind ... (vezi toată discuția)
Angajare romani in strainatate crisalex crisalex Heeelp!! O societate X romana angajeaza lucratori romani.O societate straina din Europa subcontracteaza lucrari cu societatea romana X. 1. Pe ce baza pleaca ... (vezi toată discuția)