avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Depunere contract de inchiriere apartament
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Depunere contract de inchiriere apartament

buna ziua.

am domiciliul permanent (adresa din buletin) in judetul X.
detin o locuinta in bucuresti pe care doresc sa o inchiriez.

unde voi depune contractul de inchiriere ? la administratia financiara de sector din bucuresti sau la administratia financiara din orasul resedinta de judet ?
unde voi plati impozitul ?

multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: muadib , utilizator 10:35, 29 Mai 2012
La Administratia Financiara din orasul in care locuiti. Tot acolo veti si plati impozitul.
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobiliare muadib muadib buna ziua. am domiciliul permanent (adresa din buletin) in judetul X. detin o locuinta in bucuresti pe care doresc sa o inchiriez. unde voi depune ... (vezi toată discuția)
Inchiriat apartament proprietate personala in alta localitate decat cea care apare pe buletin Anelie Anelie Buna seara, Detin in apartament proprietate personala in Bucuresti, sector 1, cumparat de mine inainte de casatorie. Acum am alt nume de familie, prin ... (vezi toată discuția)
Este nevoie de flotant daca te muti cu chirie in acelasi oras cu cel de domiciliu din buletin? eliz_k eliz_k Buna ziua, As vrea sa stiu daca este nevoie de flotant daca te muti cu chirie in acelasi oras cu cel de domiciliu din buletin? M-am mutat cu chirie si vreau ... (vezi toată discuția)