avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata impozit teren cooproprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata impozit teren cooproprietari

suntem 5 mostenitori la mai multe terenuri, mentionez ca exista certificat de mostenitor .
la primarie cand vrea unul din mostenitori sa plateasca impozitul pe teren cum se procedeaza
sunt 2 mostenitori care nu platesc impozitul

Alte discuții în legătură

Am un bunic si o bunica care au murit.( denumiți in continuare ... Florina2020 Florina2020 Am un bunic si o bunica care au murit.( Denumiți in continuare X si Y) Ei au avut 2 terenuri extravilan si 1 teren intravilan ce au rămas mostenire la fii ... (vezi toată discuția)
Certificat atestare fiscala pentru succesiune cyan cyan 1. pentru proprietatile ce vor face obiectul masei succesorale trebuie adus certificat de atestare fiscala? 2. daca proprietatea este detinuta de mai multi ... (vezi toată discuția)
Impozit teren agricol loredana11 loredana11 Sunt obligata sa platesc impozit pe un teren agricol mostenit de la bunicii mei , in conditiile in care terenul este nelucrat si nici nu am titlul de ... (vezi toată discuția)