avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Indemnizatia primitaconform legii nr. 142 privind cheltuielile pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2012 poate fi luata in calcul ca si venit realizat in ultimele 12 luni pentru acordarea indeminzatiei de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: catalina.roxana , utilizator 15:26, 28 Mai 2012
1. - Parerea mea este ca e vorba de un venit profesional impozabil, obtinut in urma unei prestatii si ar trebui sa fie luat in calcul indemnizatiei pentru CCC.
- De altfel asa spune si OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor:

Art.3
...
(4) In cazul in care o persoana realizeaza concomitent venituri supuse impozitului din mai multe surse, se vor lua in calcul toate veniturile lunare incasate de aceasta.

2. Dar pentru un raspuns competent ar fi bine sa va adresati Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.
Si eu sunt de aceeasi parere cu dvs.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator firma - insarcinata suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua O doamna care are calitatea de administrator firma dar are si contract de 2 ore la propria firma este insarcinata.Poate intra in concediu crestere ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Roxana Elena Dumitriu Roxana Elena Dumitriu Buna ziua, In curand voi intra in concediu pt cresterea copilului. In acest moment sunt angajata cu norma intreaga si detin si un PFA. Intrebarea este: ... (vezi toată discuția)
Venituri considerate in calculul indemnizatiei de crestere copil BiancaScutaru BiancaScutaru Va contactez cu o intrebare legata de indemnizatia pentru cresterea copilului si actele necesare acestui dosar. In prezent sunt salariata cu carte de munca la ... (vezi toată discuția)