avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri considerate in calculul indemnizatiei de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri considerate in calculul indemnizatiei de crestere copil

Va contactez cu o intrebare legata de indemnizatia pentru cresterea copilului si actele necesare acestui dosar.
In prezent sunt salariata cu carte de munca la o companie privata - peste 2 ani vechime. In paralel cu acest contract de munca, am in desfasurare si un contract de drepturi de autor, cu o durata de 6 luni de zile - februarie - august 2014.
As dori sa imi spuneti, daca in calcularea venitului cuvenit pentru indemnizatie - estimez ca va trebui sa depun dosarul undeva in cursul lunii noiembrie 2014 - va fi luat in considerare venitul total (cumulat) de pe ultimele 12 luni, adica inclusiv venitul provenit din acest contract de drepturi de autor.

Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 17 Martie 2014
In calculul indemnizației pentru CCC se iau in considerare atat veniturile realizate in baza uni c.i.m., cat si veniturile relaizate in baza unui contract de drepturi de autor.

art.3 din OUG 111/2010:
....
(4) În cazul în care o persoană realizează concomitent venituri supuse impozitului din mai multe surse, se vor lua în calcul toate veniturile lunare încasate de aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu si concediu de maternitate alexandra1313 alexandra1313 Buna ziua, In ultimii aproape 4 ani am lucrat la webdesginer fiind platita in baza unui contract de cesiune a drepturilor de autor (salariul fiind in jur ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de concediu de crestere a copilului livia13 livia13 Buna ziua, Indemnizatia de sarcina si sahuzie (126 zile) intra in baza de calcul de concediu de crestere a copilului? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Claudiaser Claudiaser Buna ziua, Am si eu cateva intrebari pe care nu reusesc sa le lamuresc. Din martie am infiintat un Pfa cu norma de venit cod caen 8211. Sunt angajata si la o ... (vezi toată discuția)