avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Aprobare zidire usa?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Aprobare zidire usa?

Buna ziua. Locuiesc intr-o casa care are o usa direct in strada. As dori sa zidesc usa.Casa mai are o usa in interiorul curtii. Intrebarea mea este imi trebuie aprobare pentru a zidi usa? Daca da, unde trebe sa ma adresez pentru ea. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Servitute vedere. va supun atentiei urmatoarea speta. imobilul in care ... sorinct sorinct Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea speta. Imobilul in care locuiesc are o curte comuna eu neavand servitute de trecere in acea curte. La momentul ... (vezi toată discuția)
Usa acces gang allonzo allonzo Buna ziua, Va solicit un sfat/parere privind o problema ce m-a lovit pe neasteptate in aceasta dimineata. Locuiesc la casa, intr-un cartier istoric al ... (vezi toată discuția)
Mutare usa de acces in casa Adrian Radu Adrian Radu Buna ziua am si eu o intrebare. Locuiesc la curte intrarea in casa se face printr-o curte de 30 Mp care de curind a fost revendicata de o vecina ulterior va ... (vezi toată discuția)