avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 100 de zile spitalizare in italia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

100 de zile spitalizare in italia

Buna ziua

Cine ma poate ajuta cu un raspuns din romania pe teritorul italiei ,A-m fost victima unei agresiuni de 2 indivizi (fosti prieteni pe care ii cunosteam),dupa care am fost loat cu salvarea si dus la spital doctorul mia dat drumul din spital si mia dat 10 zile de ingrijiri medicale dupa 10 zile am fost din nou la spital car miau descoperit o fractura la mana si miau pus mana in gips pentru 90 zile.ian timpul acesta am vb cu avocatul meu si am facut plangerea (denunt) .

Ce li se va antampla celor doi si cum se procedeaza cu zilele de spitalizare tot ca an romania .
21ziile dosar penal
61 zile nu te mai iarta legea
va rog sa imi dati un raspuns ce se va intampla in viitor multumesc

Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2012
mary12345, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac dac am fost batut? Iulia margean Iulia margean Am fost batut de 2 baieti in data de 23 decembrie 2019 fara sa fiu vinovat.Nu stiu unde mau lovit sau cu ce ca eu am cazut jos si nu am mai stiu nimik.Am ... (vezi toată discuția)
Sistemul sanitar roman-medici fara scrupule care nici nu se ridica de pe scaun pana nu vad plicul... ionelutzapop ionelutzapop Nemultumiri,toata lumea are in ziua de azi,doar ca nesimtirea creste pe zi ce trece in tara asta.Mama mea a cazut luni la ora 15 si si-a fracturat ... (vezi toată discuția)
Daune vătămare corporală accident rutier georgebobeica georgebobeica Cu respect! Suntem victimele unui accident rutier grav,dauna totala ambele auto: soția la urgenta operata chirurgie+8zile internata spital stat+45zile ... (vezi toată discuția)