avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sistemul Sanitar Roman-medici fara scrupule care nici ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sistemul Sanitar Roman-medici fara scrupule care nici nu se ridica de pe scaun pana nu vad plicul...

Nemultumiri,toata lumea are in ziua de azi,doar ca nesimtirea creste pe zi ce trece in tara asta.Mama mea a cazut luni la ora 15 si si-a fracturat incheietura plus 2 degete,a ajuns in urgenta cu salvarea,unde i s-a spus ca nu este medic ortoped in urgenta si i-au pus mana in gips 2 asistente.La ora 21,luni,s-a reintors in urgenta deoarece gipsul nu era pus bine,se misca iar mana se umfla groaznic,ca sa nu mai zic de dureri.Alte 2 persoane care au intrat in schimbul de noapte s-au ocupat de ea,i-au pus alt gips si i-au dat calmante,apoi au programat-o abia azi(dupa 2 zile) la ortoped sa i se faca radiografie si sa verifice medicul dk este pusa mana la loc.Azi de dimineata a mers la cabinetul acestuia unde a intrebat-o ce probleme are,mama detailandu-i ce patise si ca o doare extraordinar de tare,doar ca medicul isi vedea de-ale lui nici macar nu s-a ridicat dp scaun s-o consulte sau s-o trimita la raze,iar mama l-a intrebat de ce nu o consulta,acesta spunand:Doamna ati uitat in ce vremuri traim?Ati adus?Iar mama printre lacrimi de durere a scos plicul iar medicul s-a ocupat de ea.Tin sa precizez ca ei 2 se cunosteau pt ca mama a lucrat ca si infirmiera in acest spital 27 ani,pensionandu-se pe caz de boala(hepatita c).Pana cand o sa mai trebuiasca sa induram aceste umilinte si nesimtiri din partea celora care se presupune ca ar trebui sa ne salveze viata?ce se poate face?#-o
Cel mai recent răspuns: matar , utilizator 09:50, 11 Martie 2012
Plangere la conducerea spitalului si la DNA.
da e strigator la cer si nu cred ca exista un roman care sa nu fi dat la medic plicul cu bani in cazul unei operatii chirurgicale. si privesc in jurul meu si ii vad pe multi medici straduindu.se sa plece in occident. va asigur ca acolo nu trebuie nici sa te gandesti sa ceri bani la pacienti sau sa dai bani la medici ca te inchid imediat. au parghii legale f.b. puse la punct cum ar fi Garda de FInante in italia. cu respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident la locul de munca agravat de la spital - italia Raducu17 Raducu17 Bună ziua! Aş dori să vă cer un sfat referitor la următoarea situaţie. Totul a avut loc în Italia, ştiu că cel mai probabil legislaţia în ... (vezi toată discuția)
Accident de munca in italia alex21san alex21san Buna seara, fratele meu a suferit un accident de munca foarte dur in Italia. Lucra cu o motosapa care ia prins piciorul si ia intors genunchiul, oase, ... (vezi toată discuția)
100 de zile spitalizare in italia mary12345 mary12345 Buna ziua Cine ma poate ajuta cu un raspuns din romania pe teritorul italiei ,A-m fost victima unei agresiuni de 2 indivizi (fosti prieteni pe care ii ... (vezi toată discuția)