avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort fara martori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort fara martori

buna seara,vreau sa divortez,de comun acord nu se poate pentru ca sotul meu nu e de acord cu divortul, dar nu vreau sa implic nici pe altcineva in problemele noastre,pentru ca oricum am incercat sa pastrez discretie in ceea ce priveste casnicia noastra si chiar daca avem probleme si din punctul meu de vedere nu se poate continua,cunoscutii nostri nu stiu ca asa stau lucrurile si mi-ar fi greu sa gasesc martori.Cum se poate proceda in situatia aceasta?E neaparata nevoie de martori?
Cel mai recent răspuns: Laura Tolea , Avocat 22:56, 25 Mai 2012
In cuprinsul cererii dvs. de divort trebuie sa veniti cu motive, de ce casnicia nu mai poate continua. In sprijinul motivelor trebuie sa aduceti dovezi ...
adica mizeriile pe care le traiesti trebuie inregistrate sau sa iti povestesti viata la vecini altfel nu poti divorta?
Martorii pot fi si rude in cazul divortului, nu trebuie sa fie vecini :) Este nevoie de probe, respectiv de martori, tocmai pentru ca sotul dvs. nu este de acord; dvs. trebuie sa demonstrati faptul ca raporturile de familie sunt grav vatamate si este necesara desfacerea casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara copii minori ROODYCA ROODYCA Doresc sa intreb daca in loc de martor la divort pot sa folosesc serviciile unui avocat .Mentionez ca la termenele anterioare nu am folosit serviciile unui ... (vezi toată discuția)
Divort cornel dumitru 1 cornel dumitru 1 Sunt in urmatoarea situatie: sotie infidela, nu doreste sa accepte sa divortam de comun acord,spunandu-mi \"sa ma duc in instant sa cheltui bani\" ca n-o ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez ValentinBunea22 ValentinBunea22 Ce procedura de divort as putea sa folosesc pentru a divorta de sotie cu care nu ma mai inteleg si ne certam din orice? Avem o fetita impreuna de 1 an si ... (vezi toată discuția)