avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuirea morala la locul de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuirea morala la locul de munca

cum poate dovedi, un sfunctionar public, ca este hartuit moral la locul de munca, stiind faptul ca aceasta forma de hartuire este insiduoasa, ca in legislatia penala romaneasca nu este incriminata o astfel de fapta.
Ce solutie, ce cale legala are functionarul in cauza pentru a restabili un climat normal la locul de munca?
In doctrina franceza, am gasit o speta si un comentariu foarte interesant pe aceasta tema.
Poate uzita functionarul in cauza de prevederile art.247 alin 2 cod penal si ce probatoriu se impune?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce pot face daca o colega de la serviciu ma jigneste ... Cri2005 Cri2005 Buna ziua ,ce pot face daca o colega de la serviciu ma jigneste ,ma injura ,a sarit la mine ca ma loveste si cu alte colege face acelasi lucru,am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Jignit la locul de munca Madalin196 Madalin196 Jignit la locul de munca.... Buna seara! Am o problema la locul de munca ,șefa mea are covid și în locul ei a lăsat un coleg de munca ,el este tehnician pe ... (vezi toată discuția)
Hartuire a_d_g_cta a_d_g_cta Am un coleg de breasla, cadru didactic, din pacate, care are o atitudine aroganta, defaimatoare la adresa tuturor colegilor, inclusiv a celor care nu sunt de ... (vezi toată discuția)