avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credite bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credite bancare

Buna Ziua,
Este adevarat ca incepand cu 1 Iunie 2012 , bancile vor scoate la licitatie activele creditorilor care nu isi mai pot plati ratele.
Ma poate ajuta cineva!!??
Cel mai recent răspuns: nelyflorea , utilizator 23:24, 28 Mai 2012
Creditorii sunt cei care au bani si ii dau celor care au nevoie, sub forma de imprumut. Cei imprumutati se numesc debitori. Cand debitorul nu mai poate plati ratele, bunurile lor pot fi vandute pt a se acoperi imprumutul. Asta se face de mult si se va face si in continuare.
Dvs la ce va referiti ?
Multumesc pentru corectie. Ideea este:
De ce bancile nu scot la licitatie bunurile ( case, masini...) ale celor care nu isi mai pot plati ratele la banca .( Nu sunt acestea o pierdere pentru banca respectiva?
De ce crezi tu ca nu se intampla acest lucru? Ai urmarit pe site-urile bancilor bunurile scoase la licitatie?
Totusi eu nu inteleg ce nedumerire ai?
Nu am vazut pe care este acel "site " al unei banci. Imi puteti da un exemplu ,sau un link?
Mersi.
www.vanzari.initialele bancii.ro;
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut nevoi personale cu garantie laryp laryp In 2008, am facut un imprumut de nevoipersonale la [banca ], si am pus garantie casa, la evaluare in 2008 locuinta valora 100 000 euro, eu am imprumutat doar ... (vezi toată discuția)
Executare silita codebitor credit bancar ramolex ramolex buna seara! doi tineri casatoriti au contractat un credit de la banca. deoarece veniturile lor nu erau suficiente, au adus si doi codebitori (parintii) cu ... (vezi toată discuția)
Firma in faliment alexandrapetrescu alexandrapetrescu Buna ziua, am o firma care este in faliment. Cat dureaza procedura pana se pot scoate la licitatie bunurile firmei? Eu am declarat falimentul din august si ... (vezi toată discuția)