avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... In legatura cu cunoasterea limbii romane
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

In legatura cu cunoasterea limbii romane

Ce se va întâmpla cu parlementarii, cu senatorii care nu vorbesc corect limba română... pentru că asistăm zilnic la demonstrații de acest fel, chit că limba română este limba lor maternă....
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 00:42, 28 Mai 2012
Gabrielle Monique a scris:

Ii concediem. :)) ;)

Ba nu, ii clonam, ca altii ca ei nu mai gasim. :">,
elena138 a scris:

Gabrielle Monique a scris:

Ii concediem. :)) ;)

:D eu zic să-i împăiem... şi am avea "Muzeul figurinelor de paie"
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2012
ContSters214874, utilizator
elena138 a scris:

:hm:Chiar credeti asta :confused:? Eu nu:acute: si ne vom convinge de aceasta cat mai curand.

fici a scris:

Merita sa stricam paiele pe gaste? :">

Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
fici a scris:

neee! pai si cum mai asiguri continuitatea? mai bine ii criogenizam :sticktongue:
elena138 a scris:
neee! pai si cum mai asiguri continuitatea? mai bine ii criogenizam :sticktongue:

:stunned:Adica sa nu avem numai noi parte de ei, ci si vreo doua-trei generatii dupa noi.:slap:

Alte discuții în legătură

Ion luca caragiale - viata si opera trope_doi trope_doi Ion Luca Caragiale (n. 30 ianuarie 1852, Haimanale, jud Prahova, azi I. L.Caragiale, jud Dambovita, d. 9 iunie 1912, Berlin) A fost dramaturg, nuvelist, ... (vezi toată discuția)
Uni sau bicameralism? luiza2008 luiza2008 Buna ziua tuturor! Sper ca am postat acest subiect in categoria care trebuie...;) Ce parere aveti? Care ar fi cel mai potrivit sistem in tara noastra?Uni sau ... (vezi toată discuția)
Adunare generala asociatie de proprietari-imputerniciri Elidor Elidor Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: este vreun articol in legea 230/2007 sau in Instructiunile de aplicare ale ei, care ... (vezi toată discuția)