avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-am cumparat masina dintr-un oras alaturat, trebuie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-am cumparat masina dintr-un oras alaturat, trebuie sa schimb numerele?

sau se shimba doar proprietarul pe actele masinii??
Multumesc :D
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:16, 27 Mai 2012
Daca orasele apartin aceluiasi judet nu este necesara schimbarea numerelor, ci doar a proprietarului autovehiculului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto oct 2017 sicabboy1 sicabboy1 Doresc sa cumpar un autovehicul de la o firma. Autovehiculul a fost adus din Germania si i s-a scos primul set de numere rosii in judetul TM. Este adevarat ca ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri proprietar masina BX BX 1. Daca un sot are carnet auto si unul nu, se poate inmatricula o masina pe numele celuli care nu are si sa o foloseasca cel care are ? 2. Daca da, care ar fi ... (vezi toată discuția)
Mașină vândută acum mai mult de 6 luni circulă în continuare cu rca pe numele meu. ce se poate face ca actualul proprietar să nu poată încheia rca pe numele meu? bogdan90tl bogdan90tl Buna ziua, In luna Februarie a acestui an am vandut masina personala, cu contract de vanzare-cumparare, scoasa de la Fisc de pe numele meu si copie a ... (vezi toată discuția)