avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Deschidere site web-design / programare
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Deschidere site web-design / programare

Salut,

Vreau sa-mi deschid un site prin care ofer servicii de web-design/programare/seo, cred ca ati prins ideea. E obligatoriu sa am firma sau sa fiu PFA pentru a-mi desfasura activitatea ?
Cel mai recent răspuns: mb83 , utilizator 10:54, 11 Iunie 2012
salut, si eu sunt programator web. poti sa faci asta linistit daca nu iei bani fara a-ti face pfa sau firma. in momentul in care tu incasezi niste bani de la o perosana fizica sau o firma in cele mai multe cazuri, va trebui sa ii dai o factura acelei firme pentru a-s justifica banii. iar factura o dai doar daca esti PFA sau SRL.

deci, daca incasezi bani, trebuie sa dai factura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online diana.iacob1 diana.iacob1 Buna ziua! Doresc sa deschid un magazin online, insa fiind mai diferit decat celelate magazine, am nevoie de ajutorul dvs. Va voi explica care va fi mersul ... (vezi toată discuția)
Cum platesc cas? De cateva luni lucrez de acasa pentru niste clienti americani (web design, programe informatice, suport tehnic). M-am hotarat sa plec de la firma la care sunt ... (vezi toată discuția)
Firma web development, posibilitate de facturare persoana fizica ue sau non-ue Mrpu Mrpu Buna, Doresca sa aflu mai multe informatii despre posibilitatea facturarii persoanelor fizice aflate in UE sau non-UE. Eu ofer servicii de web ... (vezi toată discuția)