Salutare !
Eu, ca agentie de web design, voi oferi clientilor posibilitatea de a folosi template-uri de website-uri de pe market. Mai concret, omul isi alege un design de website care ii place lui, iar eu ca firma vreau sa-l pot cumpara, ca sa am drepturi de folosinta, si sa-l pot reutiliza in viitor daca va fi nevoie.
Pe platforma pe care o folosesc nu am vazut vreo optiune de a cumpara ca si persoana juridica. Poate ma puteti ajuta, multumesc anticipat !
Eu cred ca ar fi bine sa luati legatura cu acea platforma.
Cu ocazia asta clarificati si ce drepturi aveti ca firma asupra acelor template-uri. In general cele care sunt pe bani, in varianta mai ieftina permit folosirea numai o singura data, intr-un singur produs final, de obicei gratuit. Pentru folosirea in mai multe produse sau in scop comercial, licentele sunt diferite, evident mult mai scumpe, chiar daca produsul este fix acelasi.
De exemplu themeforest vinde o licenta regular (un singur produs final, obligatoriu gratuit) cu 60$ dar o licenta extended cu 4000$.
Platforma se numeste Framer, e un website-builder care ofera si templates. M-am interesat si ei ofera posibilitatea de a refolosi template-ul ori de cate ori vrei tu, dupa ce l-ai cumparat. Totusi, la payment nu apare nicaieri vreo optiune de a cumpara pe firma, ci doar sa introduc datele cardului.
Totusi, unde as putea sa ma documentez despre aspecte legale cand vine vorba de firme in domeniul online ?
Magazin online
diana.iacob1
Buna ziua!
Doresc sa deschid un magazin online, insa fiind mai diferit decat celelate magazine, am nevoie de ajutorul dvs. Va voi explica care va fi mersul ... (vezi toată discuția)
Website legal
madalin1
Buna ziua,
Am cumparat o gazduire web si de asemenea un domeniu web am mai cumparat si un website (fisierele websitului care il detin) !
Vreau sa stiu cum ... (vezi toată discuția)