avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport

buna seara..am si eu o intrebare. pasaportul copilulu meu expira pe 21 iulie, dar eu vreau sa plec cu el pe 28 iunie.intrebarea mea este.pot face cerere de eliberarea unui nou pasaport aici in romania, si ei sa il trimita apoi la consulat in italia?si eu sa il iau de la consulat?multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: aureliaoraca , utilizator 18:58, 4 Iulie 2012
vreau sa va anunt, k am depus actele pentru pasaport, in romania, si o sa il primesc aici la milano.am depus actele pe 28 iunie, si il primesc pe 8 august.si am iesit fara probleme din tara cu pasaportul vechi, chiar daca mai era valabil doar 20 de zile. sper sa fie de folos si pentru alte persoane aceasta informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare Butucanu Daniela Butucanu Daniela În cât timp se poate obține un pașaport nou în cazul în care l-ai pierdut pe primul? (vezi toată discuția)
Documente necesare eliberare pasaport simplu electronic alina_25 alina_25 Care sunt documentele necesare pentru elibererea de pasaport simplu electronic? Multumesc! (vezi toată discuția)
Pasaport in regim de urgenta rosiulia rosiulia Buna as vrea si eu sa stiu daca se poate face eliberarea unui pasaport simplu electronic in regim de urgenta. As vrea sa merg in vacanta cu iubitul in ... (vezi toată discuția)