Am avut o casă care a fost demolată în anul 1984. Mi s-au dat banii pe casă, iar pentru terenul cu suprafaţa de 310 m2 nu mi s-a dat nimic. Am făcut o notificare către primăria localităţii în urma căreia am primit o dispoziţie în data de 24.02.2001 prin care
In conformitate cu dispozitiile art.1 alin(2), art.11 alin(4) si art.24 alin(1) din Legea nr. 10/2001,
In temeiul art.68 alin(2), art.71 din Legea administratiei publice locale nr.215/2001,
DISPUNE
art.1 - Se admite cererea formulata de persoanele indreptatite cu acest domiciliu;
art.2 - Imobilul a fost evaluat la suma de 430.384.416 lei in limita careia se vor acorda ca masuri reparatorii in echivalent, titluri de valoare nominala folosite exclusiv in procesul de privatizare;
art.3 - Prezenta dispozitie poate fi atacata in termen de 30 de zile de la comunicare la sectia civila a Tribunalului.
De atunci şi până în ziua de astăzi nu ni s-au dat aceste drepturi. Am sunat de nenumărate ori la Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor (actuala Autoritate Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor) şi ni s-a spus că o să se mai facă o evaluare.
Mai am vreo şansă pentru a primi suma de bani evaluată sau reevaluată? Dacă da, care ar fi demersurile necesare?