avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... introducere asigurator in proces
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

introducere asigurator in proces

Va rog sa-mi spuneti in ce moment se introduce asiguratorul in proces.
In anul 2008 am fost implicata intr-un ev rutier, o intamplare nefericita deoarece nici macar nu am atins-o ( o batrana de 84 atunci , acum 88 ani ),insa in acel moment am fost socata si am declarat ca se poate s-o fi atins, Batrana initial a declarat ca era pe sosea si dupa ce nu ne-am inteles deoarece imi ceruse 300 mil lei vechi a declarat ca era pe trotuar. Nu a reusit sa explice cum daca as fi lovit-o din stanga , ea a cazut tot pe stanga.- altceva nu a prezentat.
Masina mea nu a prezentat nici o urma ( un matiz - care are tabla asa subtire )
AM primit NUP de la procuror, de la Prim procuror , dar facand plangere impotriva ordonantei procurorului , aceasta le-a fost admisa.
Nu am atins-o.Masina mea nu a avut nici macar o urma pe ea.
In baza declaratiei mele initiale expertul tehnica s-a straduit sa explice ca am lovit-o din stanga si ea s-a rotit 360 grade ca sa cada tot pe stanga fara sa-si argumenteze cu ceva.Nu exista nici un fel de dovezi ca as fi lovit-o totusi voi merge in instanta sa fiu condamnata. Batrana era si atunci o persoana care nu iesea din casa decat f rar, ea avand probleme de sanatate ( este o vecina de a mea dar eu de 15 ani de cand stau aici nu am vazut-o niciodata - nici ea pe mine)
Revin cu intrebarea cand se introduce asiguratorul in proces si prin ce documente.
Va multumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Culpa comuna amandeal amandeal In ziua de 12 iulie , efectuand manevra de intoarcere a autoturismului , si mergand in marsarier langa trotoarul din stanga , am oprit sa merg apoi in fata . ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.pe data de 23/01/2024 am avut un incident cu cineva ... Pdaniel1974 Pdaniel1974 Buna ziua.Pe data de 23/01/2024 am avut un incident cu cineva care m-a acuzat ca l-am lovit pe trecerea de pietoni.Ce sa intimplat.Tocmai iesisem din spatele ... (vezi toată discuția)
Cine e vinovat? adutzu adutzu vroiam sa ies din parcare cu spatele, am pus masina in miscare ocazie cu care am observat o persoana in spatele masinii, prilej cu care am oprit masina. acea ... (vezi toată discuția)