avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... care este incadrarea juridica a faptei:
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

care este incadrarea juridica a faptei:

transmiterea email, la mai multi cunoscuti, a unui articol aparut intr-o publicatie, cu scopul defaimarii unei persoane?
:sorry:
Cel mai recent răspuns: chirita.marinela , utilizator 11:47, 28 Mai 2012
Calomnie, dar din nefericire, nu mai este pedepsita din punct de evdere penal. singura solutie este un proces civil pt pretentii, care se timbreaza in functie de pretentiile solicitate, si in masura in care se face dovada lezarii si defaimarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie costicacostelus costicacostelus Am un prieten politist impotriva caruia a fost depusa o petitie anonima.Aceasta , fiind anonima , este legal sa fie inregistrata ca reclamatie(cu R)?In ... (vezi toată discuția)
Falsificarea și publicarea în presa online a unui document bancar încalcă legea? adiseni adiseni Bună ziua. Acum câțiva ani, un cotidian online național a publicat un articol defăimător la adresa unei persoane publice. Acest articol cuprinde un ... (vezi toată discuția)
Calomnie?.... mocutzy27 mocutzy27 buna ziua! se pare ca sunt predispusa la conflicte...... a aparut intr un ziar local un articol despre directorul economic al unitatii in care lucrez si cu ... (vezi toată discuția)