avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... fisc
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

fisc

Buna ziua.Am avut un cabinet medical (pf) pe care l-am inchis in 2006 cu anumite restante de plata la salarii si impozit.De un an de zile sunt obligata sa platesc sume mari,restante si penalizari.Unde si cum pot cere o "contra verificare"a dosarului aflat la fisc?
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: ILDIKO KALAMAR , Consultant fiscal 13:41, 28 Mai 2012
Pentru dosare fiscale nu se face verificare. Mergeti la fisc si cereti o fisa sintetica totala si verifcati ce datorii aveti si pt ce sume vi s-au calculat majorari si penalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se opereaza diferentele privind reglare fisa de platitor si majorarile de intarziere/dobanzile, penalitatile privind esalonarea la plata a datoriilor fiscale amb35 amb35 Va rog un ajutor cu o problema urgenta! Am urmatoarele 2 situatii: 1) Am semnat la Fisc un proces verbal de punere de acord privind neconcordantele ... (vezi toată discuția)
Plata taxe vornicu lumi vornicu lumi va rog sa ma lamuriti si pe mine cine hotaraste unde se duc banii pe care-i platim ca taxe si impozite,pentru ca ,de ex. plata forfetarului,pe care am facut-o ... (vezi toată discuția)
Declaratie tva gresit - tva calculat baboska baboska Societatea com. in anul 2009 a fost cu obligatie declaratii TVA trimestriala. In luna iulie 2009, in Declaratia TVA pe trim.II s-a strecurat o eroare: ... (vezi toată discuția)