avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recrutare personal pentru germania-persoana fizica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recrutare personal pentru germania-persoana fizica

buna,
doresc sa va intreb daca pot recruta personal pentru o firma din germania,eu lucrez in romania la resurse umane ,ar fi posibil ca firma din germania sa ma angajeze pentru recrutare personal in romania?care ar fi actele pe care ar trebui sa le am? multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Intermediere forta de munca -persoana fizica gaby30 gaby30 buna, doresc sa intreb daca o persoana poate intrmedia forta de munca din romania pentru germania,cu contract de munca intocmit in germania.eu lucrez pe ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate o firma germana de intermediere sa recruteze asistenti medicali din romania? adelis adelis Buna ziua, sunt romanca, stabilita de 11 ani in Germania. Impreuna cu un partener neamt am inregistrat in Stuttgart o firma de intermediere ... (vezi toată discuția)
Angajati pt alta tara din ue danapetcu danapetcu Buna ziua, doresc sa infiintez o SRL, unde pot sa fac angajari iar personalul angajat de mine sa lucreze pentru o alta firma in Germania, prin delegare. Intre ... (vezi toată discuția)