avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... intermediere forta de munca -persoana fizica
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

intermediere forta de munca -persoana fizica

buna,
doresc sa intreb daca o persoana poate intrmedia forta de munca din romania pentru germania,cu contract de munca intocmit in germania.eu lucrez pe resurse umane in romania as putea sa recrutez personal pentru o firma din germania ?
care ar fi documentele pe care ar trebui sa le prezint pentru a putea fi angajata?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:57, 29 Mai 2012
intermedierea de forta de muca este o activitate comerciala, in scop de obtinere profit. prin urmare ca sa o faceti legal trebuie fie sa infiintati o firma, fie sa va autorizati ca PFA. toate se intregistreaza separat la fisc. nu puteti desfasura acesta activitate in simpla calitate de angajat
Trebuie sa fiti autorizat ca agent de plasare si recrutare a fortei de munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentantul unei firme straine pe teritoriul romaniei danielabo danielabo Buna seara! Sunt persoana fizica si in urma cu ceva timp am luat legatura cu o firma de recrutare a fortei de munca din Germania pentru care am gasit cativa ... (vezi toată discuția)
Intermediere resurse umane excuseme excuseme Doresc sa infiintez o societate comerciala, cu obiectul de activitate intermediere resurse umane, respectiv: recrutare de persoane, care la randul meu sa le ... (vezi toată discuția)
Calificari/studii necesare pentru deschidere srl? anitsirc anitsirc Buna seara! Pentru infiintarea unui SRL cu obiectul de activitate 7022 consultanta in afaceri mi s-au cerut acte doveditoare (diplome) in domeniul mentionat. ... (vezi toată discuția)