avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Angajati pt alta tara din UE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Angajati pt alta tara din UE

Buna ziua,
doresc sa infiintez o SRL, unde pot sa fac angajari iar personalul angajat de mine sa lucreze pentru o alta firma in Germania, prin delegare. Intre cele doua societati va exista un contract. Intrebarea mea este, ce obiect principal de activitate trebuie sa aiba firma mea? Nu doresc sa fiu agent de munca temporara. Exista alta varianta legala? Ce autozizari trebuie obtinute? In speranta ca se intelege ce nelamuriri am, va multumesc pt raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 23:45, 23 Septembrie 2014
Buna seara,

Puteti incerca sa porpuneti societatii germane deschiderea unei sucursale sau reprezentante in Romania, astfel incat angajatii romani pe care ii veti recruta dvs prin sucursala/reprezentanta deschisa de aceasta societate sa poata fi delegati in Germania, la societatea-mama.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala germana cu activitate in romania BirsanPaul BirsanPaul Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie: O firma germana cu activitate in comercializarea si personalizarea articolelor textile doreste sa inceapa ... (vezi toată discuția)
Reprezentantul unei firme straine pe teritoriul romaniei danielabo danielabo Buna seara! Sunt persoana fizica si in urma cu ceva timp am luat legatura cu o firma de recrutare a fortei de munca din Germania pentru care am gasit cativa ... (vezi toată discuția)
Recrutare forta de munca germania gligormi gligormi Buna ziua, As vrea sa stiu in ce conditii pot trimite oameni la munca din Romania in Germania. Care are fi cea mai buna varianta: sa fac o firma de ... (vezi toată discuția)