avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract de imprumut semnat in fata notarului vreau ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract de imprumut semnat in fata notarului vreau sa-l cedez unei firme de recuperare in schimbul unui credit bancar

Buna ziua.
In 2007 am contractat un credit la una dintre banci pe care nu l-am mai platit iar banca a cesionat creditul unei firme de recuperari. Eu am un contract de imprumut semnat in fata notarului cu o terta persoana, care acopera suma datorata de mine bancii pe care vreau sa-l cedez firmei de recuperare pentru a termina cu acel credit. In momentul de fata nu am nimic semnat cu acea firma de recuperare, nu am facut nici o plata in contul lor, le-am facut aceasta propunere pe care o accepta.
Va rog sa-mi spuneti este ok sau nu. Nu as vrea sa am neplacuta surpriza ca dupa ce le voi trimite contractul de imprumut sa ma trezesc cu alte surprize. Credeti ca ar putea face ceva fara semnatura mea daca le trimit acel contract scanat pentru a vedea despre ce suma este vorba si ca el chiar exista in realitate?
V arog mult dati-mi un sfat. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie banca albinet albinet Daca nu am platit rata la o banca de mult timp si abia in data de 27.03.2009 a ajuns la firma de recuperare , trebuie sa o platesc sau s-a prescris? (vezi toată discuția)
Firme de recuperare murariu dorina murariu dorina Buna ziua.Acum 5 ani de zile am luat un imprumut de la banca pt nevoi personale in franci elvetieni.Imprumutul a fost girat cu trei proprietati personale.Am ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta a unui credit aflat intr-un proces penal pitic1991 pitic1991 Buna ziua, Are banca dreptul sa faca o cesiune de creanta a unui credit neachitat daca acest titularul acestui credit este intr-un proces penal de ... (vezi toată discuția)