avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... De unde pot afla daca este Legal sau Penal?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

De unde pot afla daca este Legal sau Penal?

Buna ziua.
Vreau sa incep o afacere mai mult e-comert. Vreau sa import din SUA un produs care se vinde in multe tari din Uniunea Europeana (Germania, Austria, Olanda, Ungaria)dar inca nu se gaseste in Romania. Problema care este ca acest produs mai demult a fost incadrat la stupefiante dar de cand s-a schimbat formula de baza se comercializeaza din nou. Componentul de baza este Ciclohexyl nitrite 2906.12.0000 si este introdus in grupa III pentru inflamabilitate UN 1993 lichid inflamabil.
Pentru ca mi sa specificat ca legislatia fiecarei tari in acest domeniu poate contine restrictii inainte de a importa acest produs asi dori sa aflu cadrul legal, daca este legal comercializarea acestui produs.
Prin cercetarile mele am aflat de la Antidrog Buc si de la Instit. Nat. de Subst. ca nu este considerat ca si precursor da m-au sfatuit sa consult legislatia in vigoare. In acest sens va cer ajutorul.
2. Eventual cei de la Vama pot da informatii?

Alte discuții în legătură

Refuz inmatriculare masina sua - merita sau nu sa merg in instanta? Zbona Zbona Buna, V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema: Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)
Legalitatea calitatii de "unic distribuitor" mioaram mioaram am intrat de curand in afaceri si ma lovesc deja imposibilitatea de a ma aproviziona de la anumiti producatori, pentru ca, exista deja un "unic distribuitor" ... (vezi toată discuția)
Donatie din crowdfunding clarax clarax Nu stiu cate persoane cunosc conceptul de Crowdfunding, dar pe scurt: eu propun un proiect cu tricouri deosebite, persoane fizice doneaza bani pentru ca eu sa ... (vezi toată discuția)