avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinta vechime
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinta vechime

unde gasesc detalii privind adresa si sediul unor fabrici la care tata a lucrat in anul 1978: autobaza transporturi dej- ITA cluj; si combinatul de utilaj greu cluj -napoca pentru eliberarea unor adeverinte de vechimene cesare pensionarii
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:59, 30 Mai 2012
Daca puteti afla ce se intampla la ora actuala cu aceste intreprinderi va va fi mai usor. Daca aceste firme mai functioneaza veti putea depune o cerere pentru eliberarea adeverintei. Daca acestea au fost desfiintate va sugerez sa apelati la filiala Cluj a Arhivelor Nationale. Succes!
Daca este vorba de asa de multi ani in urma ar trebui sa apara acesta vechime in carnetul de munca al tatalui dvs. (si in acest caz nu mai are nevoie de adeverinta de vechime).
Eu am presupus ca este vorba de adeverinte pentru reconstituirea activitatii in grupa 1 sau 2.In acea perioada in carnetul de munca nu prea se inregistra perioada lucrata in grupele de munca, mai ales ca din 1977 se desfiintasera multe incadrari in grupa 1 sau si care au fost reinfiintate in anul 1990, Prin decretul 50, daca nu mainsel.
1. Raspunsul meu era pentru @andreeamuresan care vorbeste de adeverinta de vechime.

2. In acea perioada lucram in domeniu si perioadele de munca in grupe superioare se inregistrau in carnetele de munca, nu exista sa se omita asa ceva pentru ca iti sareau oamenii in cap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Cum pot dovedi grupa de munca firma s-a desfiintat ,nu gasesc arhiva si nici legea din vechiul cod al muncii adica anii 1978-90 ganditor ganditor nu mai gasesc arhiva firmei la care am lucrat adica tagcm cluj antrepriza 1 .in acei ani grupa 2 de munca ne-a fost acordata conform unei legi as dorii sa stiu ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca sitterli-m sitterli-m Am plecat din Romania in 1990,cartea de munca a ramas acolo. Acum este de negasit.ultimul loc de munca nu mai exista. Ce pot face? (vezi toată discuția)