avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite

tatal meu avea un credit de nevoi si a decedat.in asigurare scrie doar in caz de accident se despagubeste.el a decedat prin infarct miocardic dar nu avea absolut nici o boala.in asigurare mai scrie ca in caz de rupere a oricaror organe din efort fizic se despagubeste.tatal meu fusese in tura de noapte iar cand a venit dupa 3 ore a decedat .este posibil sa fi facut un efort excesiv la munca.in acest caz asigurarea despagubeste
Cel mai recent răspuns: ContSters72903 , utilizator 13:53, 19 Decembrie 2008
Buna ziua,

Creditul de nevoi personale este simplu sau cu ipoteca? Trebuie citit contractul de credit de nevoi personale foarte bine si primul pas este sa mergeti la banca unde s-a facut creditul de nevoi personale sa vorbiti cu dansii si vedeti daca dansii vor lua legatura cu cei de la asigurari sau trebuie sa va ocupati dumneavoastra; cel mai bine ar fi sa faceti o instiintare catre banca si sa expuneti ceea ce s-a inatmplat, si sa atasati certificatul de deces luand si un numar de inregistrare, iar cererea sa o faceti catre directorul agentiei unde s-a facut creditul, (toate sa le faceti in dublu exemplar unul pentru banca si unul pentru dumneavoastra). Sa va uitati in contract daca este stipulat cine preia creditul in cazul unui deces asa cum este cazul dumneavoastra. Sunt contracte in care despagubesc asigurarile, sau poate fi stipulat in cazul in care cel care face creditul si moare sa fie preluat de rudele de gradul 1(sotie, copii). Multa bafta! Astept si alte intrebari si sa-mi raspundeti la ceea ce v-am intrebat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumut contractat cu puțin înainte de deces. trebuie să plătim noi, moștenitorii, sau nu avem nicio obligație? menționez că printre documente am găsit o asigurare de viață cu beneficiar banca 88Maria88 88Maria88 Socrul meu a murit pe data de 15 martie. Înainte să moară cu câteva luni a făcut împrumut la Raifaisen bank. Aș vrea să știu și eu în acest moment ... (vezi toată discuția)
Executare silita Petrina29 Petrina29 buna ziua. va rog sa imi spuneti care este procedura in cazul executarii silite ( codebitor in ctr. credit nevoi personale) titualrul ctr. a decedat , avea ... (vezi toată discuția)
Credit bancar cu deces ionutglogojan ionutglogojan Buna ziua, am o cunostinta de familie care in 2008 a facut un credit de 25000Ron pentru nevoi personale. Omul avea 62 de ani si creditul a se pare ca are si o ... (vezi toată discuția)