avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua. va rog sa imi spuneti care este procedura in cazul executarii silite ( codebitor in ctr. credit nevoi personale) titualrul ctr. a decedat , avea asigurare in caz de deces dar banca nu a cerut de la asigurator dauna pe motiv ca soldul creditului cuprinde restante . banca in schimb a cerut in instanta execuatrea silita pe numele meu bineinteles ca s-a admis . pe numele mostenitorilor nu am vazut sa se indrepte ( mostenitori fiind fiul meu minor si o fiica dintr-o alta casatorie ) se poate sa ceara executare pe numele persoanei decedate?
ma intereseaza de aici ce e de facut si cat dureaza pana primesc acasa notificare.
multumesc frumos
Membrii familiei trebuia sa anunte asiguratorul in termen de 15 zile dupa deces. Restantele la credit erau inainte sau dupa deces. Apelati la un vocat si va spune ce este de facut in acest caz.
buna ziua. familia care a intrat in imobl si avea actele inclusiv cele de la banca nu au anuntat , restantele sunt dinainte de decec. unde scrie ca in termen de 15 zile e stipulat in contract ca eu nu am gasit asa ceva ????si daca ereau restantele dinainte de deces nu scrie nicaieri ca inceteaza asigurarea creditului .

multumesc
Nu scrie in contractul de credit, cei de la asigurari pot sa va confirme ceea ce am spus. Ati gasit asigurarea titularului de credit, acolo aveti detalii.
Luați legătura cu un specialist. În general banca și asigurătorul sunt în același grup de firme, nu au interes decât să ia comision de asigurare, nu și să plătească asigurarea.
Multumesc pentru raspunsuri. s- a rezolvat creditul este inchis am ridicat adresa de la banca in care ma anunta ca acest credit in care aveam calitatea de garant este inchis .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titular de credit decedat necsescu veronica necsescu veronica buna, am si eu o prietena care i-a decedat sotul.decedatul avea un credit la o banca iar ea -sotia era codebitor, el a decedat in urma unei boli pe care a ... (vezi toată discuția)
Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)
Deces debitor - asigurare viata dumitru2000 dumitru2000 X debitor a decedat; el a incheiat la obtinerea credutului (mic dealtfel - cca 2500 E) o asigurare de viata; a fost obligat de catre CEC. X a decedat ... (vezi toată discuția)