avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara revizuita - banii opriti din 2010, in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara revizuita - banii opriti din 2010, in baza vechii decizii, se mai recupereaza?

buna ziua ,mi-a venit decizia cu noua recalculare,conform acestei ultimei decizii,pensia este mai mare ,banii opriti din 2010,in baza vechii decizii se mai recupereaza?
mentionez ca este vb.,despre pensie militara.de urmas
va multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2012
craciun.cristian28061967@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensii militare de urmas - recalculare- krys_xndr krys_xndr Buna ziua, as vrea si eu sa stiu daca recalcularea pensiilor militare vor influenta si pensiile militare de urmas si daca in conditiile in care primesc pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas - 6 luni e 100%? Andr12 Andr12 Buna ziua, Mama mea a primit luna aceasta decizia pentru pensia de urmas ca procentaj de 50% din pensia sotului decedat. Este nascuta in 09/1957 iar din ... (vezi toată discuția)
Daca beneficiez de pensie de urmas cum as putea s-o pastrez in momentul in care vreau sa ma angajez? cristina_florea cristina_florea Buna ziua.Sunt studenta, beneficiez de pensie de urmas si as dori sa stiu cum pot sa ma angajez fara carte de munca astfel incat sa nu pierd pensia.Poate firma ... (vezi toată discuția)