avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul colectiv de munca

Buna ziua! Lucrez la o firma care are peste 21 de salariati si as dori sa aflu daca este obligatorie incheiere unui contract colectiv de munca si cum as putea sa aflu ce contine acest contract?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 19:40, 28 Mai 2012
Nu este obligatorie incheierea unui c.c.m. la nivel de unitate ... obligatorie este negocierea acestuia .. o copie a c.c.m. o puteti obtine de la sindicat sau reprezentantii salariatilor ..
Este obligatorie inceperea negocierilor in vederea incheierii CCM, incheierea acestuia nefiind obligatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca categ categ Va rog sa-mi spuneti daca este posibil si legal, ca o societate bancara, cu capital strain, care activeaza in Romania, sa nu aiba incheiat un Contract Colectiv ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel de unitate loredanaelena loredanaelena buna seara cat timp e valabil un contract colectiv de munca la nivel de unitate si cine trebuie sa il intocmeasca? multumesc (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca paulyto paulyto Buna ziua, as dori sa stiu daca o companie multinationala este obligata sa aiba contract colectiv de munca sau nu? (vezi toată discuția)