avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... raspuns nemultumitor la contestatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

raspuns nemultumitor la contestatie

Am contestat punctajul obtinut la un concurs de dosare la nivelul inspectoratului scolar.In raspunsul la contestatie nu sunt precizate urmatoarele posibile cai de atac .Cum pot proceda in situatia in care raspunsul primit nu este multumitor?
Multumesc anticipat pentru orice raspuns.
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2012
Nadriana, utilizator

Alte discuții în legătură

Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs ingrijitoare spital yogub yogub Buna ziua,va rog sa ma ajutati in formularea unei contestatii.Sotia mea lucreaza pe un post de ingrijitor intrun spital.A fost angajata acum 6 ani cu contract ... (vezi toată discuția)
Contestatie gradatie de merit haifa haifa Buna ziua, exista posibilitatea de a contesta modul de evaluare si nu punctajul obtinut? Sa ma fac inteles: nu am nimic impotriva sa-mi reevalueze dosarul ... (vezi toată discuția)