avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna seara
am o intrebare daca ma poate ajuta cineva
Am primit de la ANOFM o dipozitie in care se dispune respingerea dreptului la indemnizatia de somaj.motivul fiind:articolul de incetare a contractului de munca este necorespunzator.
mentionez ca deciazia prin care sa incetat contractul meu de munca este :art56,alin1,lit a,firma intrand in insolventa ,iar eu la acea data ma aflam in concediu de crestere a copilului.As vrea sa stiu cu ce articol ar fi trebuit sa fiu data afara si ce solutie mai am sa rezolv aceasta problema.
multumesc.
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2012
janimorani, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:10, 29 Mai 2012
1. Cel mai corect si legal era sa va concedieze cu art.65 din Codul muncii (desfiintarea postului) si ati fi putut beneficia de indemnizatie de somaj.

2. Aspectul ridicat de dvs. s-a mai discutat pe acest forum, vedeti pe:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic raisa0910 raisa0910 buna seara se poate intra in somaj dupa terminarea concediului de crestere a copilului? multumesc (vezi toată discuția)
Concediere guard primarie lauradoom lauradoom Buna ziua! In cadrul primariei in care lucrez se desfiinteaza posturile de guard, in total 4 oameni.Exsita o hotarare de CL in care se aproba efectuarea pazei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj nedumeritus nedumeritus In luna Mai societatea la care mi-am desfasurat activitatea disponibilizeaza 300 de angajati. De cca. un an si jumatate, ne aflam in insolventa si somaj ... (vezi toată discuția)