avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... concediere guard primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

concediere guard primarie

Buna ziua!
In cadrul primariei in care lucrez se desfiinteaza posturile de guard, in total 4 oameni.Exsita o hotarare de CL in care se aproba efectuarea pazei in comuna printr-o firma, dar nu s-a realizat nici o achizitie in acest sens din lipsa fondurilor.
Mi s-a spus sa incetez CIM ale celor 4 cu art. 65, alin. 1 din CM.In conditiile in care eu am avizate cele 4 posturi in conformitate cu OG 63/2010, iar atunci la aviyare nu am stiut nimic de desfiintarea acestor posturi si sunt prinsi in organigrama, pot sa ii concediez prin desfiintarea locului de munca?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 14:37, 2 Decembrie 2010
Aveti raspuns in data de 30 nov., aceiasi intrebare dar alt user.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare sau reducere posturi contractuale? lauradoom lauradoom Buna ziua! In primaria unde lucrez se doreste desfiintarea a unui numar de 5 posturi contractuale.4 posturi sunt de guard. Luna aceasta am incheiat contract cu ... (vezi toată discuția)
Modificare organigrama spclep giordano giordano Bună seara! la servciul nostru de evidenţă, în urma aplicărrii Og 63 au ramas 6 posturi in organigramă din care 5 pe evidenta că sunt 5 politisti ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic raisa0910 raisa0910 buna seara se poate intra in somaj dupa terminarea concediului de crestere a copilului? multumesc (vezi toată discuția)