Bună seara!
la servciul nostru de evidenţă, în urma aplicărrii Og 63 au ramas 6 posturi in organigramă din care 5 pe evidenta că sunt 5 politisti detasati şi 1 st civila la o populatie deservita de 105 000 locuitori din care 39 000 pop. muncipiului. Evident că personalul nu poate face fata tuturor activităţilor asa că au pe evidenta lucreaza 5 persoane şi pe st civila 4 din care una prinsa in organigrama şi trei cu delegatie de atributii, acesta fiin cuprinse în organigrama altui serviciu.
Potrivit lui og 63 primăria cuprinde un nr. de 315 posturi din care 6 pe serviciul de evidenţă a persoanelor.
Întrebare: se poate modifica organigrama ca in loc de 6 posturi să fie 9 astfel încît sa nu se depăsească nr de posturi pe total primarie, adica cele trei posturi cu delegare de atributii să fie desfiintae de la servicul unde sunt si sa fie mutate sau reinfiintate la servciul de evidenta , cum spuneam fara sa afecteze totalul de posturi pe unitate administrativ -teritoriala?:(
Vă mulţumesc!
Pana la 31.12.2010 nu cred.
Daca nu se va impune un numar limitat la inceputul anului 2011 se pot incerca niste mutari definitive de la un serviciu la altul.
Buna seara!
D/na justicem, potrivit lg. 215 a administratiei locale, dac[ ordonatorul principal de credite sau mai bine zis primarul consideră că un serviciu nu poate functiona corect cu un numar de x functionari , poate mari numarul acestora prin hotarirea cons loc. fara a depasii nr. de functionari impusi de og 63.
Din cite stiu au consiliile locale au atonomie de decizie şi guvernul nu pot impune un nr. de functionari pe un servciu.
Cu aplicarea og 63 dispare autonomia locala. nu stiu daca interpretez corect sau nu dar asa gindesc eu. Cert este ca prin aplicare lui og 63 sdau distrus niste servicii care functuionau corect, fara sa se analizeze impactul socia, cine are de suferit in astefel de situatii.
Banuiesc ca ori ce consiliu local, primarie poate sa isi distribuie nr. de finctionari stabiliti prin og 63 în functie de necesităţilr locale.
va rog sa imi spauneţi daca gindesc corect sau nu.
Cu stimă şi respect,
La ultima sedinta la care am participat ni s-a comunicat de catre directorii de directie ca trebuie sa vorbim cu primarii ca in urma unei sedinte de CL si cu aprobarea ANFP sa ne reconstruim serviciile de evidenta.Problema apare la primarii batuti in cap care nu se gandesc la noi si nici la volumul imens de lucru pe care il avem.Nu inteleg de ce nu da DEPABDBucuresti in teritoriu o radiograma amanuntita in care sa explice primarilor batuti in cap ca aceste servicii nu pot functiona dupa ordonanta lui Boc.