avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este legal sa se faca acte intre parati, in timpul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este legal sa se faca acte intre parati, in timpul procesului, care incalca dreptul de proprietate a reclamantiilor ?

Este vorba de un proces in care am cerut recalcularea cotelor indivize la un imobil cu mai multi proprietari (cumparat cu L112).La un coproprietar i sa calculat o cota pentru 141 mp suprafata utila iar el in contract avea doar 114mp. La expertiza efectuata sa aratat clar gresala, dar in timpul procesului si dupa efectuarea expertizei fam. cu care ma judec si SC Urbana (cei care au facut vanzarea cu L112,si ei parati) au facut un ACT aditional in care schimba suprafata utila la 145 mp cica ca urmare unei greseli in care schimba destinatia unei pivnite in camara...desi pivnita are 4mp ei modifica supr. cu 34mp .
Acest ACT ,dupa parerea mea este ilegal intrucat SC Urbana nu mai avea nici un drept (nefiind proprietar ) sa emita acte in care schimba suprafata utila a apartamentului,mai ales in timpul unui proces de recalculare a cotelor indivize!

Alte discuții în legătură

Pot sa solicit stramutarea cauzei in calea de atac a revizuirii? tiberiu34mario tiberiu34mario Daca am cerut stramutarea cauzei la recurs si sa respins, recurs pe care l-am pierdut intrucat ma judec cu primaria si alte pers infuente (in proces s-au facut ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza cota parte indiviza? Nico4u Nico4u Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de cota parte indiviza pentru urmatoarea situatie: In scara noastra de bloc (constructie ... (vezi toată discuția)
S-a încheiat o promisiune de vânzare apartament Camaisx Camaisx Bună ziua . Fiica mea a încheiat o promisiune de vânzare pentru un apartament de 2 camere în suprafață utila de 58.9mp, o boxă de 4mp și loc de ... (vezi toată discuția)