avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Datoriile la fisc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Datoriile la fisc

1. Pana la ce procent pot creste penalitatile si majorarile de intarziere in cazul in care nu iti achiti datoriile catre finante?
2. In cazul in care ai asemenea probleme este posibil sa te poti intelege cu ei priviind o reesalonare a datoriei, fara sa se mai aplice in continuare dobanzile si majorarile de intarziere?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:09, 29 Mai 2012
1. nelimitat
2.se poate insa conditiile sunt greu de indeplinit - de exemplu se solicita depunerea de garantii si depozite colaterale :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire penalitati la firme,daca se face plata datoriilor pana la 31 decembrie. getic2000 getic2000 Buna ziua,nu stiu daca am inteles bine din ce a zis domnul Boc intr-o zi la televiziune legat de scutirea de plata a penalitatilor firmelor daca se platesc ... (vezi toată discuția)
Se mai aplica penalitati si dobanzi dupa radierea pfa? tzitzi tzitzi Buna ziua. Am avut un PFA din 2006, radiat in iunie 2010. Nu am platit cuantumul total al impozitelor datorate, s-au cumulat majorari si acum am poprire pusa ... (vezi toată discuția)
Penalitãþi la restanþa pe 4 ani la impozitul pe clãdire ºi teren doinamonica doinamonica Bună ziua. Doresc să vă întreb cum se calculează penalităţile de întârziere la impozitul pe clădire, inclusiv taxa de habitat. Locuiesc la casă, ... (vezi toată discuția)