avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare garantie imobiliara,apoi vanzarea ei de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare garantie imobiliara,apoi vanzarea ei de catre banca

o sc ia un credit garantat cu garsoniera unui prieten.nu plateste ratele,banca vinde garsoniera,banii intra in contul firmei iar banca isi ia banii+ dobanzile.
cum inregistrez acestea in contabilitate? val vanzare 89.000,val credit + dobanzi 89.000;in extras garantia este inregistrata la 95.000;cand s-a luat creditul nu am inregistrat nicicum garantia imobiliara

Alte discuții în legătură

Ne executa recuperatorii emma2hart emma2hart una ziua, va rog sa ne ajutati si pe noi, sunntem tineri si cu o fetita de un an, ne-am cumparat un ap prin credit si venind criza am cam ramas in urma cu ... (vezi toată discuția)
Garantie materiala coriolan coriolan buna ziua,la firma unde lucrez se retine garantie materiala pana la suma de 4500 roni,in rate lunare,dupa achitarea acestei sume drept garantie ni s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Fals si inselaciune buziladiana buziladiana Buna ziua!Situatia mea este disperata si de aceea rog sa ma sfatuiti ce sa fac. In anul 2010 detineam impreuna cu o ruda apropiata o firma, fara datorii , o ... (vezi toată discuția)