avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare grad functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare grad functionar public

Sunt din octombrie 2010 functionar public - expert asistent (am terminat facultatea administratie publica in 2009- 5 ani-ID), anul trecut am terminat master - Managementul Afacerilor Publice.
Pot participa la promovarea in grad organizata in iunie?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:41, 29 Mai 2012
ART. 65 din Legea nr.188/1999, republicata
(2) Pentru a participa la concursul sau examenul de promovare in gradul profesional imediat superior celui detinut, functionarul public trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
a) sa aiba cel putin 3 ani vechime in gradul profesional al functiei publice din care promoveaza;
b) abrogata
c) sa fi obtinut cel putin calificativul "bine" la evaluarea anuala a performantelor individuale in ultimii 2 ani calendaristici;
d) sa nu aiba in cazierul administrativ o sanctiune disciplinara neradiata in conditiile prezentei legi

Puteti participa la examen de promovare in gradul profesional dupa luna octombrie 2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad florea elena florea elena Buna seara.Sunt inspector principal contabil (ultima teapta) la o primarie comunala din data de 25 Februarie 2009, atunci am primit avizul de la ANFP.Pana la ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional functionar public ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica,sint incadrat ca si Consilier asistent din august 2012. Anul acesta in luna iunie termin si masteratul in ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionari publici 2011 stoicescu_mary@yahoo.com stoicescu_mary@yahoo.com Sunt functionar public din 01.09.2007.Acum sunt inspector asistent 2.Cand pot promova ca inspector principal,conform legii 284/2010?Am 16 ani vechime in ... (vezi toată discuția)