Mi s-a restituit un teren si s-a eliberat titlul de proprietate. Care sunt pasii pe care ii urmez acum?
Preiau titlul, se fac masuratori topografice pentru delimitarea terenului, apoi mai trebuie sa-i faca cadastru/intabulare sau asta se presupun incluse in titlu?
Multumesc
In baza titlului de proprietate contactati personal OCPI unde veti afla concret etapele eventual de parcurs,asta in situatia in care anterior restituirii terenul ,acesta nu era intabulat
Contactati un expert autorizat care va efectua documentatia cadastrala si va intabula terenul. Dvs. trebuie sa-l inscrieti la registrul aricol si la fisc (vedeti ca primiti amenda daca nu-l declarati in 30 de zile).
multumesc.
asta cu amenda cred ca e o gluma, am un unchi care foloseste un teren cu titlu de 17 ani si n-a luat nicio amenda pana acum, ba a luat chiar fonduri europene (a iesit cu +).
eu va zic realitatea: titlu de proprietate ridicat in 1995 si nici acum nu e trecut la fisc.
Stiu ca exista legi si reguli, dar... gluma ramane, multumita bravului nostru stat roman si a institutiilor lui.
Ce actiune sa fac?
parintily
Scuze pentru intrebarea idioata dar am nevoie de un sfat pentru urmatoarea situatie:
In titlul de proprietate am trecuta o suprafata totala de cca 104000 ... (vezi toată discuția)