Mai exact am chemat in judecata Comisia de aplicare a legii fondului funciar pentru atribuirea unei diferente de suprafata care a primit-o pe titlul de proprietate un client dar nu s-a intabulat decat jumatate in 2002 pe motiv ca nu s-ar regasi suprafata in teren. De-abia acum am expertiza topo (extrajudiciara) in care expertul zice ca suprafata solicitata a fost acolo in 2007, libera si se putea intabula, schita din 2002 prin care s-a intabulat numai 1/2 este gresita, dar... in 2008 s-a intabulat un titlu tocmai pe partea asta libera printr-o schita tot eronata(terenul in cauza este la 100m). Asadar, cum zice expertul terenul este acolo, se putea intabula, nu are relevanta sa mai cer Comisiei, in schimb am un titlu intabulat din greseala pe acest teren. Intrebare : ce sa-i zic judecatorului , ca renunt la cererea initiala impotriva Comisiei si cer in schimb repozitionare nr cadastral ??? Sa fiu mai clar, acum 2,5 ani am "formulat cerere in contradictoriu cu Comisia... avand ca obiect Fond Funciar" Acum in urma expertizei ar trebui sa cer anulare plan de amplasare delimitare, sau repozitionare nr cadastral, adica sa chem in judecata OCPI care a avizat schita ( dar acesta nu are calitate procesuala, exista RIL) sau topograful care a gresit sau proprietarul parcelei care este gresit inscrisa in Cartea Funciara care culmea coincidentei sunt chiar eu????