avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie suplimentara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie suplimentara

Buna ziua!Am 4 copii minori si sunt despartita in fapt.Beneficiez de alocatie de stat(200lei) pt acestia,si cam asta e tot venitul nostru in acest moment.Am incercat sa depun dosar pt alocatia suplimentara,dar mi sa spus ca acest lucru nu e posibil,deoarece trebuie depusa la dosar copie de pe cartea de identitate a sotului meu(tatal copiilor)deoarece nu suntem despartiti legal.Mentionez ca acesta a parasit domiciliul in urma cu 8 ani,nu plateste pensie alimentara,si nu stiu exact unde se afla.Va rog sami spuneti ce pot face in aceasta situatie,pt a putea beneficia de alocatie suplimentara,sau daca am dreptul de a beneficia de alte ajutoare sociale?Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat si indemnizatie doinavoicu doinavoicu Incerc sa aflu ce beneficii financiare am din partea statului pentru bebelusul care s-a nascut saptamina trecuta.=D>.. Stiu exact cind si cum voi beneficia de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara, tatal cetatean austriac Madalina3 Madalina3 Buna ziua! As dori cateva sfaturi,raspunsuri daca se poate.Am avut o relatie cu un cetatean austriac relatie din care a rezultat un baietel,care are varsta de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara anastanciu89 anastanciu89 buna ziua.am si eu o intr.am 21 de ani si parintii mei sunt divortati,am intrat la postliceala la stat si as vrea sa stiu daca il pot da in judecata pe tata ... (vezi toată discuția)