avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxe vinzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxe vinzare teren

Am vindut un teren si chiar am pus o intrebare pe forum ce taxa voi plati ptr. vinzare;raspunsurile au fost de 2 % din valoare ptr. ca terenul a fost dobindit acum 10 ani. Azi la notar am avut o mare surpriza ptr. ca taxa era de 5 ori mai mare decit ma asteptam si mi s-a spus ca se calculeaza in functie de grila de impozitare a notarilor. Unde as putea gasi aceasta grila? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: marinelapedestru , utilizator 10:05, 30 Mai 2012
Grila de expertiza notariala este de uz intern(nu o puteti "gasi" undeva), dar daca aveti dubii in privinta minimului admis pe zona respectiva puteti cere informatii la un alt birou notarial din aceeasi circumscriptie.
Daca sunteti din Bucuresti este urmatoarea: [ link extern ]
Sint din Cluj. Oricum multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)
Donatia unui teren de la parinte la copil ,care ar costul aprox ? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care ar putea fi taxele si alte costuri in mare daca mama ar decide sa imi doneze un teren intravilan ? Se calculeaza la o valoare minima a ... (vezi toată discuția)