avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... rectificativa cas 2005
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

rectificativa cas 2005

Buna ziua,
Un fost salariat mi-a cerut o discheta cu o declaratie rectificativa pt ianuarie 2005 deoarece nu figureaza in acea luna la pensii. Societatea a depus atunci declaratia, dar se pare ca nu a fost operata cum trebuie. Ce pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: dali_c , utilizator 10:56, 14 Iunie 2012
Fiind vorba de un salariat care nu are nici o vina ca sistemul informatic nu a preluat corect o declaratie lunara, v-as sugera intocmirea acestei declaratii. Problema este daca mai aveti pe undeva declaratia initiala, alfel trebuie sa preluati de la Pensii baza de date pentru a intocmi declaratia solicitata.Nu ati fi primul caz cand declaratii lunare au fost preluate gresit.



Inteleg situatia si as vrea sa-l ajut. Declaratia initiala o pot reface, problema este ca o rectificativa se poate crea atunci cand exista o modificare, pe cand in aceasta situatie nu .
Daca aveti declaratia depusa initial, in 2005,o puteti copia si depune din nou la Casa de Pensii. Ar fi bine ca pe copia dvs, cu nr de inregistrare de la Pensii, sa fie inregistrat si salariatul de care vorbiti si atunci puteti dovedi ca este vorba de o preluare gresita a declaratiei. S-ar putea ca la Casa de Pensii sa vi se ceara depunerea unei declaratii rectificative.




I-am dat o copie dupa declaratia initiala cu numarul lor de inregistrare si cu salariatul respectiv, dar cei de la Casa de Pensie vor o discheta cu declaratia rectificativa deoarece nu pot adauga in programul lor decat asa. Cum procedez ?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2012
dali_c, utilizator
Sa-i zica "declaratie rectificativa" si sa o lase tot asa, cum a fost initial.

Alte discuții în legătură

Carnete munca eujad eujad ce carnete de munca tb duse la ITM pentru scanat?lka sfarsitul inscrierilor tb pusa stampila si semnatura conducatorului societatii? (vezi toată discuția)
Declaratii cass onis08021 onis08021 am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 ... (vezi toată discuția)
Declaratii rectificative cas rraicu rraicu Buna! Am si eu o intrebare- am un caz de reintegrare, prin urmare trebuie sa fac rectificative la cas din febr pana in dec 2010. Nu am mai facut pana acum; ... (vezi toată discuția)