avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este posibil asa ceva?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este posibil asa ceva?

Sunt despartita de un an si jumatate, nu avem copii, la circa un an dupa casatorie am achizitionat un apartament pe numele meu si al fostului sot. Acum in dosarul de partaj el sustine ca tatal sau i-a facut donatie cu suma necesara achizitionarii acelui apartament, cu cateva zile inainte de cumparare. Avem contract de vanzare-cump in care nu este specificat de unde provin banii, si in care se specifica ca a fost achitat integral inainte de incheierea actului de vanzare-cumparare. Ce sanse are sa obtina el acel apartament integral??
Daca face o sustinere trebuie sa fie si probata. In conformitate cu prevederile codului civil, valorile mai mari de 250 lei se probeaza cu inscrisuri.
la noi orice este posibil #-o
este de luat in seama doar ce se poate proba cu inscrisuri sau cu martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E posibil asa ceva???? anka564 anka564 Sunt despartita de un an si jumatate, nu avem copii, la circa un an dupa casatorie am achizitionat un apartament pe numele meu si al fostului sot. Acum in ... (vezi toată discuția)
Partaj - contract vanz-cump atacat cu act de donatie mihnea-ion mihnea-ion Casatorit pentru o perioada de 12 ani, am cumparat apartamentul la un an si ceva de la casatorie, eu si fosta sotie trecuti ca, cumparatori in actul de ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesti ca bijuteriile cumparate in timpul casatoriei sunt bunuri proprii daca nu au fost achizitionate in scop de investitie a economiilor sotilor marciuc marciuc bijuteriile dobandite in timp casat.care nu au fost achizitionate cu economiile sotilor in scop de investitie sunt bunuri comune ,cum dovedesti ca s bunuri ... (vezi toată discuția)