avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... NEDREPTATE FLAGRANTA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

NEDREPTATE FLAGRANTA

BUNA ZIUA!

OAMENI BUNI,MI SE INTAMPLA CEVA STRIGATOR A CER SI NU STIU CUM SA FAC SA I-MI DOVEDESC NEVINOVATIA:
M-A PESCUIT IN TRAFIC UN MILITIAN RUTIER DUPA NUMERELE DE LEASING ALE MASINII NOI,CARE EXPIRA IN 04/2009
FIIND IN MAI 2008,NORMAL IN APRILIE EXPIRA ITP-UL(2 ANI)DOAR CA FIIND MASINA NOUA,FARA PROBLEME,NU TE PREOCUPI SA-I FACI INSPECTIA TEHNICA...DOAR CA MILITIENII STIU SI ACTIONEAZA LA FIX AS SPUNE.
ORICUM,M-A OPRIT,MI-A LUAT TALONUL,MI-A DAT O AMENDA GRASA SI PENTRU CA MI-AM PERMIS SA-I SOLICIT AVERTISMENT DAT FIIND CA ESTE NOUA MASINA SI NU ARE PROBLEME SI CA VOI FACE ITP-UL,TIPUL S-A DERANJAT SI A DESCOPERIT SI CA NU DADUSEM PRIORITATE PIETONILOR CARE AVEAU ROSU.DA,ROSU!
LA INTERSECTIA DE LA AEROPORTUL BANEASA,CAND VI DINSPRE "AVIATIEI"SI MERGI SPRE IKEA,AI VERDE LA SEMAFOR SI PIETONII AU ROSU.DOAR CA EL VREA ALTFEL.MI-A LUAT PERMISUL,MI-A DAT ALTA AMENDA.
AM FACUT CONTESTATIE,INSA A FOST RESPINSA PENTRU CA MILITIANUL A DEPUS INTAMPINARE IN CARE SUSTINEA CA DE FAPT AM FACUT STANGA DINSPRE ALTA DIRECTIE...JUDECATOAREA L-A CREZUT SI IATA.DAR CU DREPT DE RECURS.AM FACUT RECURS SI ACESTA A FOST SOLUTIONAT NEGATIV SI IREVOCABIL IAR EU SIMT CA INEBUNESC!
MI SE SPUNE CA MERGEAM LA STANGA,CAND MERGEAM IN DREAPTA SI BINEINTELES CA NICI MACAR NU CONTEAZA CE SPUN EU...
PERMISUL NU CONTEAZA ASA DE MULT,O LUNA MA DESCURC,DAR NEDREPTATEA ESTE URIASA SI NU O POT ACCEPTA.AJUTATI-MA SA I-MI DOVEDESC NEVINOVATIA,VA ROG!CE MAI POT FACE IN ACEASTA SITUATIE?VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: aez , utilizator 08:26, 20 Decembrie 2008
daca sunteti in termenul legal de comunicare a recursului, puteti face apel.
simgurul mod in care ati putea dovedi nevinovatia, ar fi daca ati avea martori sau dovezi clare ca e asa cum ziceti.
fara dovezi..........#-o
@ eu.ro.lex
"daca sunteti in termenul legal de comunicare a recursului, puteti face apel." :rofl:

@ aez
Impotriva hotararii judecatoresti pronuntate in recurs puteti sa promovati caile extraordinare de atac reglementate de Codul de procedura civila, respectiv contestatia in anulare sau revizuirea; aceste cai de atac pot fi promovate numai pentru motivele si in termenele strict si limitativ prevazute de Cod in art. 317, art. 318 si art. 322.

Daca aveti motive sa promovati una dintre cele doua cai extraordinare de atac si daca acest motiv implica administrarea de probe, puteti sa administrati proba cu inscrisuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Decembrie 2008
Gabriela Pintea, Consilier juridic
MULTUMESC!SARBATORI FERICITE!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politistul a trecut eronat faptele in procesul verbal, ce pot sa fac? aez aez In urma cu 1 an,am fost oprita in trafic,in timp ce ma inscriam la culoarea verde a semaforului catre Bucuresti -Ploiesti dinspre Aerogarii,fara motiv ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat - "neacordare de prioritate unui pieton" ContSters303549 ContSters303549 Buna seara, Haideti sa va impartasesc experienta de astazi dimineata. Fiind pe DN5, Bucuresti - Giurgiu, in localitatea Jilava, oprit fusai de domnul ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime - vatamare corporala bunyka bunyka In februarie a.c. circuland pe un drum cu 3 benzi am ajuns la o intersectie aflata in dreptul unui fost refugiu de tramvai. Am semnalizat stanga coresp, am ... (vezi toată discuția)