avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... In cat timp poate veni prietena mea si bebelusul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

In cat timp poate veni prietena mea si bebelusul nostru in Romania.

.
Ultima modificare: Marți, 23 Decembrie 2008
ravier, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Gheorghe , Avocat 20:14, 19 Decembrie 2008
Sfatul meu e sa mergi la Oficiul Roman pentru Imigrari de pe raza judetului unde domiciliezi....ei te vor lamuri in legatura cu obtinerea permisului de sedere ,de munca si pasii care vor trebui urmati pentru dobandirea acestuia ,intrucat dosarul este destul de stufos.
In acest sens aveti la dispozitie Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.194/2002 .
Mult noroc!
Multumesc
Corect! Trebuie sa te informezi la Oficiul Roman pentru Imigrari. Procedura ar fi mai usoara in conditiile in care tu deja ai dobandit cetatenia romana.
Bafta multa!
Av. Cristina Gheorghe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasirea vizei de sedere in romania ContSters172960 ContSters172960 Buna ziua, Sunt cetatean moldovean si am depasit dreptul de a ma afla legal pe teritoriul Romaniei cu 1 an. Mentionez ca pana acum un an am avut viza ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru cetatean a r.moldova ContSters163617 ContSters163617 Buna ziua, pot sa-mi fac PFA daca sint cetatean a R.Moldova, studiez in Romania si am permis de sedere studentesc? Daca da si cineva o facut asa ceva, va rog ... (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean irakian chscrina chscrina as dori sa stiu ce acte sunt necesare pt a invita un cetatean irakian in romania dar care acum lucreaza in suedia (vezi toată discuția)