avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bauturi alcoolice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bauturi alcoolice

Buna ziua ma numesc Matei Andrei Florin am 21 de ani si sunt din Pitesti...in data de 21.04.2012 m-a prins politia avand o alcoolemie de 0,15.Inca nu stiu sigur pe cat timp mi l-a luat 90 sau 120 de zile tinand cont ca eu in ultimii 2 ani am mai avut permisul suspendat odata.Nu am avut timp sa ma interesez deoarece eu sunt student in Bucuresti,iar parintii mei inca nu stiu.
Astept o parere.Va multumesc

Cel mai recent răspuns: Florin1991 , utilizator 20:18, 29 Mai 2012
Nu stiu sigur cat il am suspendat deoarece cand m-a oprit el mi-a zis 120 de zile,iar saptamana trecuta am primit o citatie in care scria ca am suspendat permisul timp de 90 de zile.Daca stiti ceva astept mesaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul.supendat GeorgeMeclejan GeorgeMeclejan Buna dimineata , in data de 09.06.2018 am fost oprit de catre un echipaj de politie si mi-ua suspendat permisul pe 90 de zile pentru o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcool - contraventie, reducerea termenului de suspendare AndreiPopa15 AndreiPopa15 Buna,in urma cu 1 luna pe data de 19 Ianuarie mi-a fost suspendat permisul pentru consum de alcool. Am avut 0,45 la echilotest iar la probele de sangea mia ... (vezi toată discuția)
Recalcularea alcoolemiei. JosefC JosefC Buna.As dori va rog frumos niste raspunsuri daca se poate. La o alcoolemie de 1.45 prima proba si 1.30 a doua probla, daca cer recalcularea ei, cu cat imi ... (vezi toată discuția)