avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate fara acte

Am o intrebare: Am facut o casa pe un teren cumparat dar in vecinatatea mea exista o temelie din 1993 in care "gospodarii" din sat arunca gunoaiele.Nu am reusit sa aflu date despre proprietar, stiu doar ca era cetatean strain si ca din 2005 nu a mai fost vazut de nimeni si se crede ca a plecat in tara de origine (Siria). Eu nu as dori sa stau cu gunoiul langa mine, sa curat temelia si sa pastrez terenul fara balarii, eventual sa il ingradesc cumva pt ca sa nu mai intre cei care arunca gunoi. Ce mi se poate intampla daca fac asta fara acordul proprietarului (pana apare acesta)?
Atept raspuns cat mai repede, eventual pe email la lucretia.stoian@gmail.com.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: marfan , utilizator 11:50, 30 Mai 2012
Teoretic puteti fi acuzata,insa practic depinde de bunul simt. In mod normal acel om ar trebui sa fie multumit ca cineva i-a curatat si i-a ingradit proprietatea in mod gratuit,insa stiti cum e... orice e posibil. Dpdv juridic nu aveti niciun drept asupra proprietatii altcuiva.
Puteti afla date despre proprietar ,solicitand precizari la OCPI
Puneti un semn: "Depozitarea gunoiului interzisa! Amenda 500-1500 lei."
:)

Sau ii rugati pe cei de la salubritate si primarie sa faca asta, sa castige si ei un ban.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul imi atarna gunoiul pe clanta usii, l-am inregistrat pe camera pufy2007 pufy2007 Buna ziua dragii mei, sunt un cetatean care domiciliaza in Mun.Bucuresti Sectorul 1, dupa cum bine stiti in acest sector serviciul de salubritate este ... (vezi toată discuția)
Gunoi aruncat in tomberonul blocului vecin surcelus surcelus Buna ziua! In blocul vecin este un coafor care isi arunca gunoiul in tomberonul blocului nostru unde este spatiu special amenajat pentru depozitarea gunoiului. ... (vezi toată discuția)
Platforma de gunoi janinasalvastru janinasalvastru sunt administrator la o asociatie de proprietari de o luna de zile si ma confrunt cu urmatoarea problema: platforma de gunoi este comuna cu o alta asociatie de ... (vezi toată discuția)