Buna !
Am facut o contestatie la un proces verbal de circulatie care a fost respins .
In momentul in care am fost la IPJ pentru a preda permisul agentul respectiv a scris pe dovada eliberata "60 de zile cu examen " desii sanctiunea mentionata pe prima dovada eliberata de agentul constatator era de 30 de zile + amenda .
Pe procesul verbal intocmit de agentul constatator scrie ca se retine permisul de conducere conform art 111 lit c .
Problema este ca nu mai am prima dovada deoarece a fost predata catre IPJ in momentul cand am primit permisul inapoi ( dupa ce am facut contestatia ) si nu mai gasesc copia acesteia.
Cum as putea face sa obtin prima dovada ?
Multumesc
Pot face ceva daca agentul respectiv nu doreste sa caute sau daca acesta spune ca nu gaseste prima dovada emisa de agentul constatator ? desii acestea ar trebuii sa fie arhivate astfel incat sa fie gasite usor .
Pot face ceva daca agentul respectiv nu doreste sa caute sau daca acesta spune ca nu gaseste prima dovada emisa de agentul constatator ? desii acestea ar trebuii sa fie arhivate astfel incat sa fie gasite usor .
Da! Formulati o cerere scrisa pe care o lasati la politie, dupa ce primiti numar. Daca nu primiti un raspuns in 30 de zile, ii dati in judecata!
In momentul in care am intentionat sa depun cererea aceasta nu a fost acceptata si mi s-a mentionat ca trebuie sa sustin un test (astfel perioade de suspendare fiind redusa la 30 de zile) .
Mentionez ca agentul care a emis a doua dovada a procedat corect conform legii dar prima dovada era gresita .
La intrbarea me ca cum e posibil ca pe o dovada sa fie mentionata o perioada iar pe cealalta dovada alta perioada agentul sustinea ca "ei" pot corecta greselile inscrise pe procesele verbale sau dovezile de circulatie.
Poate sa nu fie luata in considerare prima dovada?
Din cate am inteles agentul care a gresi va fi sanctionat cu o amenda 9 asta in cazul in care vo i face o plangere).
Stimate domn, din mesajul dvs. eu inteleg ca ati primit doar... vorbe!
Ori, este lucru stiut, vorbele zboara, doar ceea ce este scris ramane si poate fi folosit, daca este cazul, ca proba ("verba volant, scripta manent").
Puteti trimite cererea prin posta recomandat, cu confirmare de primire! Eu nu cred pe nimeni pe cuvant!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Disponibilizare
qwen
In intreprinderea unde muncesc se fac disponibilizari care decurg in felul urmator: -esti instiintat ca daca iti dai demisia primesti salarii compensatorii
- ... (vezi toată discuția)